keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hey ho!

Oho oho kun oon ollu aktiivinen.. heh, viimeks kirjottannu niistä MN- festareista.. shame on me. Onneksi täällä on ilimeisesti etes Tane ja Velho käyny turinoinamassa, mutta mitäs jos nyt vittu minäkin.

NIIN JAA JUU eli vuosi 2015 on lähteny käyntiin meiänki kohalla. Joulu tuli ja meni, mutta lisäkilot on ja pysyy. Koulu alkoi ja loppua ei näy. Stressiä pukkaa ja kiire kolkuttaa ovella joka toinen minuutti. Muistilista kasvaa ja kasvaa ja kasvaa.. rakastan vuojen alkuja.

Wanhatki lähestyy! Oh My God, ei niihin ole enää kuin kuukausi. Lavasteet pitäs tehä ja tanssimaanki ois ihan hyvä opetella.. Mekko minulla on jo plakkarissa ja parturiaika varattu, mutta kengät, extratissit ja tanssitaito vielä uupuu.

Koulussa muutenkin meinaa pukata hikeä kaiken maailiman projektien ja matkojen ja rahankeräämisen takia, mutta ehkä se tästä. Ehkä.

Mutta mikä tärkeintä ja se miksi aloin kirjoittamaan: SAIN KIVOJA JOULULAHJOJA. Oikeesti. Aloin epäilemään hieman kyllä kun en muista olleeni kiltti ollenkaan kuluneen vuoden aikana. Rikkonnu vaan ikkunoita ja valehellu opettajille.. hyi minua.

Mistä tulikin mieleeni.. The Battle of the five armies. Oon käyny kahtoon sen nyt kaksi kertaa, enkä varmaan tuu koskaan toipumaan henkisesti. *syvääkin syvempi huokaus* On se vaan kuulkaas traagista.. Okay myönnän: The Return of the king on surullisempi. Mikään ei vaan voi särkeä sydäntä pahemmin kuin Sam ja Frodo Tuomiovuorella. Ei mikään.

Anyways.. pointtini meni nyt kyllä ohi, jos sellaista koskaan olikaan. Tämä vain oli tälläinen pakollinen hengissä olemisen ilmoitus ja lupaus siitä, että epäaktiivisuus muuttuu pian superaktiivisuudeksi.

Lopuksi vielä hassun hauska kuva.. Hm, en tiedä vielä mistä. Katotaan mitä löydän..


Nyt menen kauppaan hakemaan maitoa -----------------> Hei hei.

Rakkaudella:
Lotta/Lorenzo/Potta/Kuningas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti