maanantai 22. syyskuuta 2014

Syvällisiä pohdintoja

Tänään on ollut hyvin mielenkiintoinen päivä, joka on sisältänyt syvällistä pohdintaa lehmien utareiden väärinkäytöistä, kissojen kynsitupeista, sekä suun ja perseen toimintojen vaihtumisesta päikseen. Myös ruotsinläksyt rassasivat pääkoppaa ja muistuttivat siitä, että kuinka tuota ehanaa kielen opiskelua vihaammekaan.. edellisestäkin kurssista pitäisi vielä päästä läpi..

Syventääkseni lehmien utareista käytyä keskustelua; Ihmiset ovat ainoa elossa oleva nisäkäs, joka käyttää ravinnokseen toisen nisäkkään rintamaitoa. En ihmettelisi yhtään, jos eräänä kauniina päivänä lehmät alkaisivat kapinaan ja pistäisivät kaikki meidät naiset parsiin ja letkut kiinni tisseihin ja pumppaisivat maitoa kakaroilleen... Miksei?
Utareet mutatoituisivat ja kasvaisivat pitkiksi lonkeroiksi joiden päihin kasvaisivat pienet myrkkypiikit (hieman niinkuin kissojen kynnet, mutta ilman myrkkyä), ja joilla ne metsästäisivät meitä ihmisiä. Kuvittele näky; musta- valkoinen lehmä, utareet kuin krakenin lonkerot, kiipeää pitkin seiniä kuin Spiderman konsanaan.. yrität kaikkesi päästä siltä pakoon; juokset ja juokset ja juokset.. mutta olet liian hidas. PAMPAMPAAA!!

Soffen sydämenasiana on taasen julistaa ihmisille suun ja perseen toimintojen vaihtumisesta. Pähkinänkuoressa siis; jos ihmiset paskoisivat suustaan & kusisivat nokastaan ja söisivät
perseellään? Puhe tapahtuisi korvanipukkojen kautta. Mielenkiintoista..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti