lauantai 13. syyskuuta 2014

Napateoria

Mitä jos evoluutio olisikin päättänyt toisin, ja nykyisen navan sijaan meillä olisikin koko torson halkaiseva pieni reikä mahassamme? Kuvitelkaa. Siitä näkisi läpi. Hassua.

Ja mitä jos napanöyhtä kerääntyisi reiän keskelle niin, että et enää ylettyisikään puhdistamaan sitä? Sitten tarvitsisi pulloharjaa. Mutta mitä jos pulloharja raapisi mahareikääsi, sillä ovathan sen harjakset melko karkeita  ja teräviä.. se sattuisi. Mutta siihenkin ongelmaan on ratkaisu! Nimittäin "napareikäimuri"!

Miettikää, jos lävistysten venyttämisen trendi laajenisi myös napareikään. Ihmiset alkaisivat venyttää napojaan.. aina vain isommiksi ja isommiksi.. Kohta ne olisivat jo niin suuret, että voisit muljutella nyrkkisi siitä läpi. Kaverisi voisivat yllättää sinut kouluaamuina survaisemalla kätensä napareikäsi lävitse ja kutitella sisuskalujasi. Entä kun venyttäminen jatkuu? Kohta kaverisi voivat jo ahtaa päänsä napareikääsi, ja leikkiä olevansa telkkarissa.

Tietenkin jos näin olisi, niin muiden sisuskalujen täytyisi järjestäytyä uudelleen. Selkärangan täytyisi jakautua kahteen osaan napareiän yläpuolella, tai sitten olla koko matkalta kahdessa osassa. Älkää luulkokaan, ettemme ole ajatelleet tätä pitemmälle.

Onko tässä mitään järkeä?

Ei tietenkään.

Mutta tämä on loistava esimerkki siitä, mihin me PullaPojat käytämme aikamme.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti