torstai 6. marraskuuta 2014

Taitavimmat silmäänkusijat ilmoittautuvat

Tosiaan, kuten olen aiemminkin hartaasti täällä mainostanut sitä meidän äidinkielenprojektin videota (joka löytyy sieltä meidän juupituupi- kanavaltakin) niin mainostanpa edelleen sen verran, että siitä on kyllä moneksi. Saatiin tosiaan tänään siitä palautetta ja numero opettajalta, mutta tätä kunnianosoitustahan oli vastaanottamassa vain minä, Soffe ja Tane. Muut pojat vyöryivät tunnille myöhässä, minkä takia me sitten päätettiin pistää sarvet päähän ja piruilla vähän..

Tuomio kävi ja me saatiin videosta numeroksi 9 1/2. Ei ollenkaan huonosti, eihän? Mutta tätähän eivät arvoisat Hector, Jules ja Rista tienneetkään.. laittoivat sitten myöhemmin viestiä, että hei mitäs me saatiinkaan numeroksi - tai jotain sinne päin. Mehän ei tietenkään millään voitu kertoa totuutta, vaan vastattiin, että "6 1/2 :ll". Ja tästä se hauskuus vasta alkoi!

Meidän kolme caballeroa siellä jossain ihan paskat housussa pistävät mulle viestiä ja tivaavat, että onko tämä totta. Kun tarpeeksi kauan vakavana vakuuttelee ja repii päästään olematonta kritiikkiä opettajalta, niin kyllä ne vaan meni lankaan ja pahemman kerran. Buahahahahhahahahahahahahha!

Seuraavaksi lempi katkeitani epätoivoisista viesteistä:

"Mitäh?! Olkanko me saatu nyt oikea lappu?"

"No just. No on se hyvä kun opettaja sanoo muuta ja kirjottaa toista >;/"

"Mitä ihmettä.. ois voinu päin naamaa sanoa jos oli jtn sanottavaa ja kritisoitavaa eikä tollee passiivis agressiivisesti paperilla dissata :/"

Ja kun totuus viimein valkeni:

"MITÄ, KUSETITTEKO TE MEITÄ :DDDDDDDD"

"EI VITUN KUSIPÄÄT OOTTE :DDDD mähä sanoin et lyhyet ihmiset on pirullisia"

"Sitä me vähän epäiltiin, mutta epäilyksestä huolimatta ehdittiin jonkun aikaa kirota Hectorin ja Julesin kan. Ruusuja sinulle mon amie ja helvetissä tavataan ~ >;3"

Ai, että meidän ystävyys on kaunista...



Rakkain terveisin; Lorenzo & Soffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti